AlbumAlbum   FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny Cyber-Shot.CZ 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Logo Station.cz
AKo zistím firmware na SE telefóne ?

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Cyber-Shot.CZ -> Firmware

Fortius Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 20.7.2008, 20:00    Předmět: AKo zistím firmware na SE telefóne ?

no možno dosť lamerská otázka, ale vážne neviem ako zistím aký mám na telefóne firmware. Najlepšie by bolo bez použitia PC (viem sa dostať do toho servisného menu...) ale neviem čo vlastne označuje aký mám frmware. alebo mne tam píše niečo celkom ine... pls poraďte ked viete niekto
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

mimi14 Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 20.7.2008, 21:21    Předmět:

tak sa dostan do servisneho menu, daj prvu polozku, neviem ako je to presny nazov, potom druhu a hladaj nieco take ako R8BA024 alebo podobne najprv R potom cislo a potom 2 pismena a 3 cisla. To je fw.
A este sa to da aj ked vojdes do nastaveni vseobecne tam mas aktualizacia a daj si aktualny firmware
camdriver: Withan V3 ale striedam ich, mam patch
acoustic: TNE v4.0
layot: modded by me and lukuc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Cyber-Shot.CZ -> Firmware
Strana 1 z 1

Zvolte způsob řazení
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Oprávnění uživatele