AlbumAlbum   FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny Cyber-Shot.CZ 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Logo Station.cz
C905 k PC přes bluetooth

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cyber-Shot.CZ -> Nastavení telefonů

J.a.n.i Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 8.11.2009, 10:27    Předmět: C905 k PC přes bluetooth

Ahojky, mám problém s připojením C905 k Siemens LifeBook T5010, telefon se vyhledá, poprvé si to řekne i o párovací kód, ale pak to napíše, že se připojení nezdařilo. Při dalších pokusech již nežádá ani párovácí kód. Přitom s K790i mi komunikace normálně funguje. Poradíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

DavesMan Citovat
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 9.11.2009, 21:11    Předmět:

Jakej SW (ovladače)? WIDCOMM? Nebo to, co je ve Vistách?
Sony Ericsson MW600
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

J.a.n.i Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 18.11.2009, 16:40    Předmět:

Mám tam XP, ale ovladač je z CD, které k tomu bylo - je to TOSHIBA Bluetooth Stack, zkusila jsem i verzi 7.00.10 z netu. Podle tady uvedeného návodu jsem tam cpala ovladače od WIDCOMMU, ale i když zruším ten microsoftí i ten od toshiby, tak ten WIDCOMM bluetooth nenajde, novější WIDCOMM se mi nepovedlo najít a táhnout, jen nějaký vyhledávač, ale ten nic nenajde, resp. se zasekne. Nejde mi o zprovoznění PAN připojení, úplně mi bude stačit posílání souborů sem a tam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

DavesMan Citovat
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 19.11.2009, 08:21    Předmět:

No, bohužel Widcomm už neexistuje a další ovladače tudíž nebudou.
No a co takhle zkusit rovnou to, co je v XPčkách? Není to žádný zázrak, ale na posílání souborů to naprosto dostačuje. Sám jsem s tím asi týden vegetil, než jsem přešel zase na Windcommy. Odinstaluj Widcommy i Toshiba Bluetooth Stack a uvidíš...
Sony Ericsson MW600
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Cyber-Shot.CZ -> Nastavení telefonů
Strana 1 z 1

Zvolte způsob řazení
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Oprávnění uživatele