|
| J.a.n.i |
|
Nováček

|
Zaslal: 8.11.2009, 10:27 Předmět: C905 k PC přes bluetooth |
| |
| Ahojky, mám problém s připojením C905 k Siemens LifeBook T5010, telefon se vyhledá, poprvé si to řekne i o párovací kód, ale pak to napíše, že se připojení nezdařilo. Při dalších pokusech již nežádá ani párovácí kód. Přitom s K790i mi komunikace normálně funguje. Poradíte? |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
|
| Návrat nahoru |
|
| J.a.n.i |
|
Nováček

|
Zaslal: 18.11.2009, 16:40 Předmět: |
| |
| Mám tam XP, ale ovladač je z CD, které k tomu bylo - je to TOSHIBA Bluetooth Stack, zkusila jsem i verzi 7.00.10 z netu. Podle tady uvedeného návodu jsem tam cpala ovladače od WIDCOMMU, ale i když zruším ten microsoftí i ten od toshiby, tak ten WIDCOMM bluetooth nenajde, novější WIDCOMM se mi nepovedlo najít a táhnout, jen nějaký vyhledávač, ale ten nic nenajde, resp. se zasekne. Nejde mi o zprovoznění PAN připojení, úplně mi bude stačit posílání souborů sem a tam. |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
Zaslal: 19.11.2009, 08:21 Předmět: |
| |
No, bohužel Widcomm už neexistuje a další ovladače tudíž nebudou.
No a co takhle zkusit rovnou to, co je v XPčkách? Není to žádný zázrak, ale na posílání souborů to naprosto dostačuje. Sám jsem s tím asi týden vegetil, než jsem přešel zase na Windcommy. Odinstaluj Widcommy i Toshiba Bluetooth Stack a uvidíš... _________________ Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Zvolte způsob řazení |
|
| Oprávnění uživatele |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|