|
| fenix |
|
Nováček

|
Zaslal: 11.1.2011, 09:45 Předmět: foťák k770i |
| |
ahoj,mohl by mi nekdo poradit? mam problem s fotakem.... z nejakeho duvodu mi nefunguje fotak....kdyz v menu mobilu najedu na " cyber- shot " zobrazi se klasicke menu a uprostred je napsano " otevrte kryt objektivu " po teto vyzve kdyz otevru kryt telefonu tak se nic nedeje....nevim cim to je....a nevim co delat...slysel jsem ze se to celkem casto stavalo u telefonu k750.... pry to slo obejit nejakym programem....ale nevim kterym....
myslite si ze mam podobny problem jako u telefonu k750 ? ja si myslim ano ale nejsem si jist...mohl bys te mi poradi co s tim...jestli mam stahnout nejaky program nebo udelat nejakou upravu softweru....predem dekuju za odpoved.... |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
Zaslal: 18.1.2011, 11:28 Předmět: |
| |
Jako první bych zkusil přehrát SW oficiální cestou. Pokud nedošlo k mechanické závadě na krytce, mělo by to problém vyřešit. _________________ Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Zvolte způsob řazení |
|
| Oprávnění uživatele |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|