|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
|
| Návrat nahoru |
|
| berino |
|
Nováček

|
Zaslal: 9.11.2008, 02:34 Předmět: K 800i blbne! |
| |
Zdravím všetkých, som tu nový,tak ma za nejaké "lamovské" otázky hneď neodpíšte ! Môj problém, mám K800i od Orange,asi pred mesiacom som si stiahol do mobilu 3D rally hru z nejakého časopisu, a odvtedy mi začal mobil blbnúť,zamrzal pri hraní,neskôr mrzol aj pri dávaní pinu,mobil je v záruke,tak som ho zaniesol na opravu do Orange, keď sa mi vrátil, myslel som, že mi dajú nový firmware, ale všetko zostalo pôvodné,vraj technik doplnil len nejaké súbory! Žiaľ hneď v ten deň , sa to znova prejavilo som, znova zamŕza, niekedy keď sa kusol pri hre,bolo počuť z neho také tiché pískanie, začal som hľadať rady na nete,takže stav môjho mobilu teraz: bohužial som ho aktualizoval cez SEUS II, tak som sa potešil,že mám po probléme,no mobil robí to isté mrzne a to som nehral ani žiadne hry,nevedel som pred tým aký tam bol firmware a asi som si tým stiahol aj CID 53, XS++ mi vypísal toto: Platform: DB2020,
OTP CID:51, EROM CID:53, EROM COLOR: Red, Region: ORANGE GEN,
CDA: CDA 102511/75 R10A , Firmware :R8BF003,EROM: R3A022
Keď som chcel pokračovať s týmto programom,postupoval som podla návodu, po stlačení backup ,mi vypísalo : Your phone is not supported!
Error: Failed to send CSLoader!
Je to kvôli CID 53 , že XS++ to nevie prekonať, a môže tam byť aj niečo iné pokazené, keď to ani SEUS tým flashom nespravil???
Vďaka za každú radu! |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
Zaslal: 11.11.2008, 11:39 Předmět: |
| |
XS++ CID53 neumí.
Otázka je, kdy jsi ho přehrál přes ten SEUS... Protože teď už dělá stejně jako XS++ full flash (tj. musíš pak všechno nastavit a nahrát znovu). Pokud ti ale v telefonu zůstaly kontakty, zprávy, atd., tak se žádný full flash nekonal a doporučuju provést aktualizaci znovu. Pokud by full flash nepomohl, opět zas jen servis. _________________ Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600 |
|
| Návrat nahoru |
|
| berino |
|
Nováček

|
Zaslal: 13.11.2008, 13:19 Předmět: K 800i blbne, stále aj po aktualizacií ! |
| |
to Davesman: telefon som kupoval 7/2007, doteraz neboli s ním žiadne problémy, až odvtedy čo som si stiahol tú hru,tak neviem či ho pokazila tá hra, alebo to bola zhoda náhod. Ako som už písal, mobil sa mi vrátil z opravy od Orange,a na druhý deň ,začalo robiť to isté,tak som chcel urobiť aktualizáciu cez Zeus, minulý týžden,ale pre tým som nevedel aký soft tam bol. Výsledok Zeus II urobil full flash,asi vtedy som získal aj CID53,všetko sa vymazalo,znova nastaviť atď., dal mi tam ale znova soft od ORANGE, asi za pol dňa začali znova problémy z mrznutím mobilu,takže nič sa nevyriešilo !!!! Tak som sa naštval, dal som si tu v jednom mobilshope nahrať originál SE firmware,za 300 Sk, no na moje sklamanie sa závada zase opakuje,ani toto nepomohlo!
Niekedy keď zamrzne počuť také tiché pískanie z mobilu, nemôže to byť poškodená pamäť, alebo nejaký čip. Telefon je stále v záruke, asi ho znova zanesiem do Orange, treba tam znova nahrať ich soft, alebo nie,aby mi tou zmenou nezrušili záruku Máte s tým niekto skúsenosť? |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
Zaslal: 14.11.2008, 08:24 Předmět: |
| |
Vykašli se na Orange, zanes to rovnou do autorizovaného servisu. Budeš to mít rychlejší.
Samozřejmě je nutné předtím vrátit Orange firmware. Pokud v tom shopu byli blbci a neudělali debranding pořádně, SEUS II ti tam kopne zpátky Orange firmware. Pokud ne, budeš si to muset někde nechat flashnout zpátky.
Každopádně je jasný, že firmwarem to není a jedná se nejspíš o HW závadu. _________________ Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
Sony Ericsson MW600 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Lister88 |
|
Nováček

|
Zaslal: 17.12.2008, 20:14 Předmět: |
| |
| DavesMan napsal: | Tak jestli je tady od O2 CZ tak to neřeš, ty opravdu neprodávají šedivý dovoz.
Ale jak jistě víš, operátoři uvolňují svoje firmwary daleko později... Takže to, že existuje nějaká nová verze ještě vůbec neříká, kdy a zda vůbec vyjde taky pro O2. |
no nevim, ale na strankach O2 je odkaz primo na aktualizacni sluzbu od Sony Ericsson a dostalo me to primo na SEUS II ... ale upozornuje me to pri pokusu o instalaci FW na zalohu veci .. ze mi to vse smaze... - tak nevim... asi si musim kontakty a jine veci zazalohovat hmm :-/... |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
Zaslal: 18.12.2008, 08:27 Předmět: |
| |
No vždyť já netvrdim, že telefony od O2 se přes SEUS aktualizovat nedají. Jen říkám, že customizované verze jsou na SEUSu dostupné zpravidla později než jejich generic verze.
Jinak ano, SEUS II nyní opravdu dělá full flash a přijdeš úplně o všechno, co je v telefonu - bude jako vybalenej z krabice. _________________ Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
Sony Ericsson MW600 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Lister88 |
|
Nováček

|
Zaslal: 18.12.2008, 10:35 Předmět: |
| |
no takze mi ale seus asi nabidne o2 customised ze .. asi jo .. pac se mi tam objevili nova o2 zalozky.....
jinak to je jasne ze -.... musi to nejprve vyjit, aby to mohli zas customizovat
je nekde k videni co se v tech fw zmenilo? diky |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
Zaslal: 18.12.2008, 10:51 Předmět: |
| |
Samozřejmě. SEUS II ti decustomizaci rozhodně neudělá.
Různé informace o změnách se dají najít např. přes Google. Ale nic oficiálníáho nečekej. Většinou jsou to spíš dohady. _________________ Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
Sony Ericsson MW600 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Fly4 |
|
Nováček

|
Zaslal: 23.3.2009, 16:00 Předmět: PLS |
| |
Ahoj ,jsem tu novy a budu mit asi blbe otazky ,ale kde mam vzit ten SEUS II?  |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Fly4 |
|
Nováček

|
Zaslal: 27.3.2009, 17:56 Předmět: |
| |
| diky funguje ,ale nejde cestina:-( |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Zvolte způsob řazení |
|
| Oprávnění uživatele |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|