AlbumAlbum   FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny Cyber-Shot.CZ 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Logo Station.cz
Krok 7. a 8.

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Cyber-Shot.CZ -> Aktualizační služba (SEUS II)

Davidos Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 6.9.2007, 23:07    Předmět: Krok 7. a 8.

Tdržím tlačítko C a nic Sad
Možná to bude tím že jsme vždycky se pokusil nainstalovat ten flash driver ale nikdy se mi to nepovedlo Sad
Vždycky instalace nemohla být dokončena. Protože se mi ten mobil vždycky zapne po nějaké té minutě.
Poradte pls
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

DavesMan Citovat
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 11.9.2007, 12:36    Předmět:

Pokud se nenainstalují ovladače, tak flash samozřejmě nepůjde, to je jasné. Telefon se nesmí při aktualizaci zapnout (při instalaci jo, to pak projde až do konce).
Doporučuju vyzkoušet na čistých Windows XP, ty, které už se nějaký pátek používají bývají často v dosti ubohém stavu. Idea
Sony Ericsson MW600
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

arzen91 Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 14.6.2008, 17:42    Předmět:

Dobrý den, nafunguje mi na k800i java, zašel jsem si do servisu a tam mi poradili přehrát firmware pomocí SEUS II. Tedy stáhl jsem si SEUS II, ale měl jsem stejný problém mezi 7. a 8. krokem i když jsem nainstaloval flash driver. Stejný problém nastal ikdyž jsem celý proces opakaval na jiném počítači. V servsisu jsme to zkoušel ještě na noťasu prodejce, ale opět nastal stejný problém....prodejce sám nevěřil a slíbil že se to pokusí vyřešit.
prosím poraďte

mimi14 Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 14.6.2008, 20:45    Předmět:

takze ekd sa nevie pripojit tak nie su nbainstalovane USB ovladace, nicim inym to na 99% nemoze byt. Takze ekd si pripojite mobil prvykrat tak vam vyhodi hlasku nainstalovat USB ovladac. Ale vy nesmiete nainstalovat klasicke ovladace co vam ponuka Windows ako na prenos suborov ale musite ho nasmerovat do zlozky kde ste pred tym rozrarovali tie USB ovladace stiahnute z tejto stranky. No a ked vam napise ze je to nainstalovane na tych ovladacoch tak to musi ist. Ak to nejde ani vtedy a na ziadniom PC tak bude problem asi v mobile, ale kedze sa pripoji aspon do prenosu suborov tak to musi byt len tymi ovladacmi. A kedze ich ste uz nainstalovali asi tazko cih preinstalujete. A kedze to tisickam ludi takto ide, staci ked si presne precitaju navody a nie su lenivy ale spravia to presne podla neho tak to ist musi
camdriver: Withan V3 ale striedam ich, mam patch
acoustic: TNE v4.0
layot: modded by me and lukuc

DavesMan Citovat
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 17.6.2008, 07:44    Předmět:

Už jsem aktualizoval spoustu telefonů na různých počítačích a vždycky jsem se instalací USB Flash driverů prokousal.
Holt to chce jen znát OS se kterým pracuji a nebýt pouze obyčejný uživatel (což MS tak nějak automaticky i předpokládá).
Sony Ericsson MW600

Naposledy upravil DavesMan dne 17.6.2008, 11:34, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

mimi14 Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 17.6.2008, 10:58    Předmět:

presne tak a pokial to nezvladnete sami, tak nech sa radsej do toho nepustaju
camdriver: Withan V3 ale striedam ich, mam patch
acoustic: TNE v4.0
layot: modded by me and lukuc
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Cyber-Shot.CZ -> Aktualizační služba (SEUS II)
Strana 1 z 1

Zvolte způsob řazení
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Oprávnění uživatele