|
| melly |
|
Nováček

|
Zaslal: 16.11.2008, 11:01 Předmět: pomoc s SE V640i |
| |
| čau všem ! mam problém se svojím V640 z ničeho nic mi přestal přijímat a odesílat smsky a v menu zpráv při výběru nějaké podsekce mi to píše operace se nezdažila, ale ostatní funkce telefonu jdou normálně. Zkoušel jsem aktualizovat pomoci SEUS ale piše že mam aktualní, tak jsem chtěl přehrát firmware pomocí XS++ zkoušel jsem různý verze 2.0, 3.1, 3.2. Verze 2.0 telefon vůbec nerozpoznala, verze 3.1 a 3.2 sice ano ale nedaří se mi správně vložit do custompacku typ telenofu - v640 neni v nabídce a píše mi to "not supported". Zkusil jsem různý custpacky co jsou na iprotebe ale nejde mi to ani s jednim. Je možný že dělám někde chybu já ve vkládání toho custpacku .. nevim už jsem z toho bez radnej. A taky jsem se někde dočet že v640 jede na A200 což XS++ neumí, tak jsem zkusil stáhnout FAR a jdflasher ale ten mi pro změnu hlásí že telefon je zamknut. Pokud vím tak SE se dají odblokovat jednoduše posláním IMEI kamsi ale IMEI neznám je to telefon od kámoše (kradený to neni). Je tu někdo kdo by mi dokázal poradit ? |
|
| Návrat nahoru |
|
| melly |
|
Nováček

|
Zaslal: 16.11.2008, 11:52 Předmět: |
| |
omlouvámse za neschopnost ale nenašel jsem edit tak to napíšu jako odpověd.
EROM CID: 52
EROM Color: Red
a jak jsem psal o XS++ a vkládání custpacku tak verze 3.1 a 3.2 nevytváří složku own_custpack, jenom verze 2.0 vytvořila tuhle složku.
Jak se řiká tonoucí se stébla chytá takže vidim chybu v kde čem.  |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
|
| Návrat nahoru |
|
| Zvolte způsob řazení |
|
| Oprávnění uživatele |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|