|
| MarlboroM |
|
Nováček

|
Zaslal: 22.12.2011, 10:08 Předmět: Problém s GDFS |
| |
| Dostal se mi do ruky K550i, u ktereho nefungovala sit.. Hledal jsem na netu a nasel jsem ze by mohlo jit o spatne GDFS.. Zacal jsem se o to zajimat, povedlo se mi nekolik flashu, ale telefon jsem nerozbehal, respektive sit v nem. Takze jsem mel telefon, ktery sice sel zapnout, slo vyuzivat veskerych moznosti ktere mel, jenze nesla ta hlavni, volani:D. Tak jsem patral po GDFS, samozrejme funkcnim a vyzkousenem, jenze jsem dlouho nic nenechazel, az pojednou se mi povedlo najit od nejakeho uzivatele na nejakem foru, jiz nevim kde, jelikoz je to dlouho co jsem si s tim hral, GDFS, tak jsem si ho stahnul, natahnul do 550ky a finito, ted uz nejde ani zapnout, ani flashnout.. /protoze pri stisknuti tlacitka "c" a naslednem pripojeni USB nezareaguje/ Tak ja nevim co s tim, jestli to hodit do Labe, nebo do Vltavy anebo jestli mi tu nekdo poradi..? Byl bych moc vdecny, je mi to lito vyhodit.. diky moc.. |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
Zaslal: 7.1.2012, 16:51 Předmět: |
| |
Kdysi tohle dělal Filip Ludvík ze serveru SEMania, ale už tohle řemeslo pověsil na hřebík. Navíc samozřejmě by to nebylo zdarma, ale věřím tomu, že by to rozběhal. Ale vzhledem k ceně K550i ho doporučuji hodit do kontejneru na elektrospotřebiče, nikoliv do řeky  _________________ Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Zvolte způsob řazení |
|
| Oprávnění uživatele |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|