AlbumAlbum   FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny Cyber-Shot.CZ 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
Logo Station.cz
Sony Ericsson T610

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Cyber-Shot.CZ -> Firmware

wer13 Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 13.8.2008, 15:04    Předmět: Sony Ericsson T610

Ahoj mam Sony Ericsson T610 a nemužu tak nahrat firmware ...mam verzi Rc1.... a nejnovejsi je uz nejaka Rc7...mam nainstalovat mobil v PC a normalne posilam soubory pres Handset Manage(Sony Ericsson T610-T630 USB - Handset Manager VCool..takže neni chyba v kabelu ale seus mi nechce najit ten mobil když ho zapnu a hleda to Sad nvm vubec proč ....poradite mi ?ps:chtel bych cz firmware:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

DavesMan Citovat
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 14.8.2008, 08:25    Předmět:

Telefon T610 nepodporuje aplikaci Aktualizační služba.
Toť hláška z webu Sony Ericsson. Takže na SEUS zapomeň. Mimochodem SEUS by firmware stejně nevyměnil za jiný, čili pokud nemáš češtinu, neměl bys ji ani potom.
Jediným řešením pro Tebe je zajít do servisu.
Sony Ericsson MW600
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

wer13 Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 14.8.2008, 10:31    Předmět: NOve info

no ja jsem se bavil se zkušenym kamošem a stači mi pry DSS-25 !!což dava smysl .. krom toho mam screen obrazovky co by to taky nemělo podporovat a podporuje(typ telefonu)..tak se tomu neda verit Sad

mimi14 Citovat
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 14.8.2008, 17:58    Předmět:

ano viacero je takych veci, aj K800 podporuje max 2GB karty oficialne a pritom zobere aj 8gb. Ked na internetovej stranke vravia ze to nejde a ty to naozaj skusas a nejde to, asi to nieco znamena ze to nepojde. Jedine nejaky servis ti ostava. Davesman asi vie co pise. Ale pokial neveris, tak skusaj dalej
camdriver: Withan V3 ale striedam ich, mam patch
acoustic: TNE v4.0
layot: modded by me and lukuc

DavesMan Citovat
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 15.8.2008, 12:54    Předmět: Re: NOve info

wer13 napsal:
no ja jsem se bavil se zkušenym kamošem a stači mi pry DSS-25 !!což dava smysl .. krom toho mam screen obrazovky co by to taky nemělo podporovat a podporuje(typ telefonu)..tak se tomu neda verit Sad
Jako je fakt, že na telefony, co nemají FastPort potřebuješ právě tuto kolébku. Ale nejsem si jistý, jestli to dokáže flashnout fakt všechny. SE tvrdí, že T610 ne. Ale pokud máš možnost si DSS-25 někde půjčit, tak to zkus, za to nic nedáš. Samotným kabelem ale opravdu ne.
Sony Ericsson MW600
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Cyber-Shot.CZ -> Firmware
Strana 1 z 1

Zvolte způsob řazení
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Oprávnění uživatele