|
| Spybot |
|
Nováček

|
Zaslal: 14.2.2009, 13:57 Předmět: Zmena temy po prechode z velkopacitneho rezimu + java |
| |
Zdravim, po tom co moju k850i pripojim a nasledne odpojim z velkokapacitneho modu, sa mi tema zmeni na standartne nastavenu, vola sa tusim Crystal. Parkrat mi to urobilo aj po samovolnom restarte telefonu.
V podstate to nie je problem, no je to uz trochu otravne, neviete ako by sa to dalo vypnut?
A este jedna otazka: Niektore java aplikacie (na pamatovej karte) sa mi zobrazuju s ikonkou preciarknutej pamatovej karty a nejdu spustit. Co s nimi, resp. co to znamena?
Dakujem. |
|
| Návrat nahoru |
|
| DavesMan |
|
Site Admin

|
Zaslal: 16.2.2009, 09:56 Předmět: |
| |
No, k tý Javě. Neaktualizoval jsi náhodou firmware? V takovém případě je musíš nainstalovat znovu. Ono je sice hezký, že to máš nainstalovaný na paměťovce, ale to samo o sobě nestačí. _________________ Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Spybot |
|
Nováček

|
Zaslal: 16.2.2009, 12:51 Předmět: |
| |
| Nie, ked aktualizujem firmware, tak sa mi tie hry ani nezobrazia. Toto sa spravilo nahle, ani neviem kedy, mozno pri restarte telefonu. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Zvolte způsob řazení |
|
| Oprávnění uživatele |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|